Sofia- En förfallen och misshandlad skönhet — Oscars resor och betraktelser

Staden Sofia Alla städer har sin charm och historia. Bulgariens huvudstad har definitivt sin skönhet men den kan vara svår att uppräcka. Sofia ligger vid foten av det mäktiga berget Vitosha som ännu vid midsommarhelgen har sin topp täckt med snö trots att termometern nere i Sofia visar på 30 garder. Sofia är en blandning […]

via Sofia- En förfallen och misshandlad skönhet — Oscars resor och betraktelser

Om Oscar Andrèn 42 artiklar
Jag är gymnasielärare i historia, geografi och samhällskunskap på Täljegymnasiet i Södertälje som tycker om resor och äventyr i när och fjärran. Bloggen är medlem i www.svenskaresebloggar.se Vid synpunkter skriva gärna till oscarandren@gmail.com

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.