Om Oscar

Annonser

Cebu25

 

Oscars betraktelser startades i juni 2017 och drivs av mig, Oscar Andrén som ett sidoprojekt på kvällar, helger och semestrar. På min lediga tid åker jag på kortare resor inom Sverige, upptäcker intressanta platser runt om i Stockholm samt beger mig ut på längre resor runt om i världen. Till vardags arbetar jag som gymnasielärare i so- ämnena och i juridik i Huddinge.

Tanken är att nischa bloggen mot de lite mer udda resmålen och att undvika de riktigt stora och väletablerade turistdestinationerna i världen och i Sverige. Väl på plats frågar jag lokalbefolkningen om tips på spännande ställen och restauranger att besöka som vanligtvis turister inte hittar till.  Strandliv och charter lockar mig inte så bloggens fokus är på naturupplevelser, historia, restauranger och kultur.

Vill du bidra till mina äventyr så kan swisha en slant till 0709436905.

 

 

 

59.329323518.0685808